Medlemsmøte - Satsing 2020

Postet av Fauske IL - Sykkel den 19. Sep 2019

Velkommen til medlemsmøte i Fauske IL sykkel.

Vi møtes i kommunestyresalen i administrasjonsbygget til Fauske kommune. (Inngang mot sørvendt parkeringsplass.)

TIRSDAG 1.OKTOBER KL: 18:00

Tema for møtet:

- Satsing sesongen 2020 - Bodø - Mo (Polarsirkelrittet)

- Forespørsel fra Cykelforbundet om arrangement av Offroad ritt.

- Div. info

- Eventuelt

Hjertelig velkommen!

Legger ved info om satsing sesong 2020:

Lagsatsing-FILS-2020.docx

Ekstraordinært Årsmøte

Postet av Fauske IL - Sykkel den 21. Mai 2019

Saksdokument og innkalling

Møte tid er endret til onsdag 5 juni kl 1900, Samme sted.

Mal innkalling til ekstra ordinært årsmøte 29 mai 2019.docx

Plan for RLT(Rolig langtur) = Samhold, Kameratskap, utvikling

Postet av Fauske IL - Sykkel den 2. Mai 2019

Roadbook for RLT i Fauske IL sykkel.

Se dokument under.

RLT Roadbook.docx

Hvordan vil vi ha det i klubben vår?

Postet av Fauske IL - Sykkel den 25. Apr 2019

Referat medlemsmøte

Dette er et forkortet sammendrag av det som ble diskutert på dette møtet. Møtet var svært positivt.

Av over 50 talls medlemmer i klubben møtte det opp 6 medlemmer til dagens møte. Leder Dagfinn Olsen tok en gjennomgang på hva han og styret tenker om fremtiden til klubben.

Hoved punktene i det er at klubben skal være en «Vi i FILS» klubb. At vi skal drive med aktiviteter som gjør at vi er stolte over å være en del av klubben.

Vi diskuterte litt frem og tilbake hvordan vi skulle komme oss dit, med noen av disse argumentene:

• Historisk så har klubben vokst seg stor på fellesskap som har vært skapt gjennom felles målsettinger. Trondheim-Oslo, Lillehammer-Oslo, Bodø-Mo osv.
    • Det har vært mindre av dette senere år.
    • Målsettinger har virket som en magnet i klubben vår frem til nå.
    • Fosøke å finne aktuelle målsettinger som favner flere.
      • Forsla på, Bodø-Mo, Trondheim-Oslo, Skogvokter rittet, Innsomnia.
      • Forslag mottas med takk.
  • Geir-Ove Kjellbakk stille spørsmål om hva vi ønsker med klubben vår. Hvis vi ønsker å slå skikkelig rot mener han at fokuset på barn og ungdom må bli vedlikeholdes. Kontinutitet i tilbudet, kanskje et helårstilbud, lekent opplegg.
    • Barne aktivitet gir frukter fremover i tid. Barn med engasjerte foreldre gir større aktivitet, barn blir til ungdommer, også til voksne. Barne arbeidet vil altid være det viktigste for å ha en stabil og god klubb. Se på andre idretter, hvordan jobber de. Han mener at «vi-voksne gubber» ikke er fremtiden til klubben, men vi er resursene i klubben.
  •  Kortsiktig så mener alle at vi må få til et større felleskap med de som er i klubben i dag. Felles treninger er en av tiltakene her, men også andre sammenkomster sosiale happenings.
  • Bli flinkere på arrangement og gjøre mere av det for å skape engasjement og rekrutering.

Dette var noe av det som ble brakt frem på møtet.

Tiltak:

Hva gjør vi nå fremover for å skape engasjement og felleskap?

• Felles trening på søndag gjeninnføres. Det lages en plan(Roadbook) som viser disse øktene. Men i hovedsak felles RLT søndags morgen/formiddag. Vi forsøker å skape grupper i disse treningene. 1-4 avhengig av hvor fort de forskjellige ønsker å sykle. Med fokus på å nå frem til kaffe stopp ca samtidig.
  • Rainer, Jan Arild m.fl. fortsetter med barne/ungdomsgruppen. Lager en plan for gjennomføring av aktiviteten de skal igjennom. Planlegger foreldre møter mm. Her står alle medlemmer fritt til å være med å delta med engasjement og gode ideer.
  • Folkehelse uka i Fauske kommune. Rainer kom med forslag om gjennomføring av Tour de Fauske i folkehelse uka. Vi har vært i kontakt med folkehelse rådgiver i dag torsdag. Hun ble kjempe glad for forslaget. Geir-Ove Kjellbakk og Rainer jobber videre med dette.

(Beklager for evt. skrivefeil) :) Geir-Ove

Helårslisens er viktig. Her er 6 gode grunner.

Postet av Fauske IL - Sykkel den 15. Apr 2019

6 gode grunner til å løse inn helårslisens.